Sunday 28th



Compilation Show

ISHI KHAN, JO COFFEY, RACHEL LONGMORE & MORE 1-4PM, THE JUKE, YORK RD



PW YF

PW YF

PW YF

PW YF

PW YF

PW YF



Paul Savage HOPES UNDER THE HAMMER (60 MINS) 3PM, SCHOONERS, YORK RD



Louise Atkinson SHE'S GOT THE LOOK (60 MINS) 3.45PM, HOUBLON, INSTITUTE ROAD



Tal Davies WIP (60 MINS) 4.15PM, SCHOONERS, YORK RD



Board Game Smackdown FESTIVAL COMEDIANS & HOST JAMES COOK (60 MINS) 4.30PM, HARE & HOUNDS, YORK RD



Phil Jerky NO GREAT SHAKES (30 MINS) 5PM, HOUBLON, INSTITUTE ROAD



Gwen (Rachel Baker) THIS IS NOT A CANCELLE 5.45PM, SCH



BUY TICKET

Festival Closing Show - HARE OF THE DOG ANNA THOMAS, LINDSEY SANTORO, BARBARA NICE + GUESTS 6.30PM, HARE & HOUNDS, YORK RD



'Pay what you feel'. This means you enter the show for free, on a first comefirst served basis. Upon exit, you pay what you feel the show was worth (in a bucket for cash & card reader). You can reserve free tickets for some shows, please check the website for details.



If you see this symbol next to a show, you will have had to purchase a ticket to enter this show. Your name will be on a door list. Please see website to book tickets. There may be tickets available on the door, but there is no guarantee.

khcomedyfest.com • @khcomedyfest



khcomedyfest.com • @khcomedyfest



Thursday 25th



Festival Opening Show

CELYA AB, BÀRBARĂ NICE, HELEN BAUER + GUESTS 7PM, HARE & HOUNDS, YORK RD



Kwame Asante UNWISE / UNLUCKY (60 MINS) 8PM. FLETCHERS, YORK RD



Jay Handley FORTY (60 MINS) 9.15PM, FLETCHERS, YORK RD



PW YF

PW YF

PW YF

> BUY TICKET

PW YF

PW YF

PW YF

PW YF

PW YF

BUY

TICKET





Hannah Platt DEFENCE MECHANISM (60 MINS) 6.15PM, FLETCHERS, YORK RD



Siân Davies BAND OF GOLD (60 MINS) 6.30PM, GRACE + JAMES, YORK RD



Bex Turner BEXUAL HEALING (60 MINS) 7.15PM, SCHOONERS, YORK RD



Brennan Reece ME ME ME (60 MINS + SUPPORT) 7.30PM, THE STATION, HIGH ST



Hannah Weetman DUNELM IS THE NEW GLASTONBURY (45 MINS) 7.45PM, FLETCHERS, YORK RD



Sachin Kumarenderan DECEIT (45 MINS) 8.30PM, SCHOONERS, YORK RD



Aaron Twitchen HIMBO (60 MINS) 8.45PM, FLETCHERS, YORK RD



Damon Conlan / Richard Dadd CONLAN BEATS THE DEVIL (60 MINS) 10PM, SCHOONERS, YORK RD

Saturday 27th



queer joke

BARBARA NICE & ROB KEMP (60 MINS) 10AM, HOW BRAVE IS THE WREN, YORK RD Queer As Joke present...

MIXED BILL SHOWCASE (VARIOUS ACTS) 1-4PM, THE JUKE, YORK RD

Children's Comedy Club

Comedy Quiz JAMES COOK HOSTS (120 MINS) 2PM, HOP & SCOTCH, INSTITUTE RD

NOW THAT'S WHAT I CALL SAFETY! (45 MINS)

Craig Deeley LITERALLY THE JOKE (60 MINS) 3PM, SCHOONERS, YORK RD

lan Crawford



4.15PM, SCHOONERS, YORK RD Kieran Flynn & Rachel Baker KIERAN & RACHEL (60 MINS) 4.30PM, HOUBLON, INSTITUTE RD



Jo Enright (2 x shows) SHOW 1: 5PM / SHOW 2: 7PM (60 MINS + SUPPORT) 5PM + 7PM, GRACE + JAMES, YORK RD



Heide Goody & lain Grant AUTHOR'S TALK (60 MINS) 5PM, THE HEATH BOOKSHOP, KINGS COURT Kirsty Mupro



Kirsty Munro 2 SLUT DROPS & A CHICKEN BURGER (60 MINS) 5.30PM, SCHOONERS, YORK RD

Ellen Degenerate CONFESSION (45 MINS) 5.45PM, HOUBLON, INSTITUTE RD



Mary Flanigan SCREAM IF YOU WANT TO GO SLOWER (30 MINS) 6.45PM, SCHOONERS, YORK RD



Eric Rushton REAL ONE (60 MINS) 7PM, HOUBLON, INSTITUTE RD



Masai Graham SOLO (60 MINS) 7.30PM, SCHOONERS, YORK RD



Rob Kemp THE ELVIS DEAD (60 MINS) 9PM, HARE & HOUNDS, YORK RD



Ruth Husko RUTH HUSKO'S DISKO DJ SET (UNTIL LATE) 10.15PM, HARE & HOUNDS, YORK RD





